facebook tracking

"CQ ger mig goda möjligheter att lära mig mer om vad internationella kunder kräver i form av kvalitet och service"

Cajsa Hansen arbetar idag som associate i Cederquists grupp för Bank & Finans, vilket hon har gjort sedan år 2016. Cajsa blev erbjuden en anställning på Cederquist efter att hon gjort sin uppsatspraktik i gruppen. Idag arbetar hon uteslutande med förvärvsrelaterade finansieringar och biträder oftast internationella kunder, vilket Cajsa ser som något positivt.


Varför blev det just Bank & Finans på Cederquist tror du? Vad var det som fångade ditt intresse?

Jag trivdes väldigt bra på CQ under min uppsatspraktik vilken jag genomförde under 2011. När jag några år senare, efter att ha bott och arbetat utomlands, bestämde mig för att komma tillbaka till Sverige var det en självklarhet att återigen söka mig till CQ. En av anledningarna till att jag fastnade för Bank & Finans är att vi i princip uteslutande arbetar i internationella ärenden. Efter att jag arbetat utomlands som projektledare på ett konsultföretag kändes det kul att kunna fortsätta att arbeta internationellt från Sverige.

Att arbeta som jurist på CQ ger mig en god möjlighet att lära mig mer om vad internationella kunder kräver i form av kvalitet och service.

Vad utmärker er i gruppen?

Som affärsjurist i vår grupp är det viktigt att ständigt vara lyhörd inför våra kunders behov framförallt eftersom flera jurisdiktioners regelverk måste tas hänsyn till i internationella transaktioner. Att arbeta med finansieringar är både spännande och komplext. Fokus i en förvärvsfinansiering ligger oftast på själva lånet vilket gör att intresset från inblandade parter att få till en så smidig överföring som möjligt är stort. Rollen som specialist i dessa fall är rolig och utmanade eftersom vårt arbete verkligen kan bidra till att processen blir smidig. Jag anser även att jag arbetar med flera av de bästa juristerna på området vilket såklart spelade roll när jag ansökte till Cederquist.

När är du som gladast och stoltast på jobbet?

När jag känner att jag utvecklas samt när kunden är nöjd med slutresultatet.

Just nu söker vi fler seniora medarbetare till vår grupp för Bank & Finans. Klicka här för att läsa mer om våra lediga tjänster.

Din möjlighet.

Det finns inga lediga jobb som matchar dina val.
Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor