facebook tracking
Om Cederquist

Bank & Finans

Connect
Cederquists bank- och finansteam har länge varit topprankat i Sverige.

Vår expertis bygger på lång erfarenhet och ett genuint intresse för kundens affär.

Fokus ligger på både nationella och internationella kommersiella transaktioner, som rör förvärvsfinansiering, fastighetsfinansiering, obligations- och annan kapitalmarknadsfinansiering, derivattransaktioner och strukturerad finansiering, objektfinansiering, projektfinansiering och värdepapperisering.

Våra kunder vänder sig till vårt team för lösningsorienterad och handfast rådgivning samt för erkänt effektiv projektledning. Vi arbetar proaktivt med att möta de förväntningar du som kund har på högkvalitativ och kostnadseffektiv rådgivning. Vårt team uppskattas också för förmågan att snabbt och inom givna tidsramar lösa komplexa problem samt leverera högkvalitativa produkter.

Vi söker ständigt efter bra medarbetare. Dina framstående akademiska meriter är en god början, men vi ser också till affärsmannaskap, ödmjukhet, och andra talanger, gärna förvärvade utanför den juridiska världen. Som student kan du ansöka om att få vara med i CQ Talent Training, göra din uppsatspraktik hos oss eller vara sommarnotarie under sex veckor på sommaren.

Ett lag under ett tak.

Hos oss är du redan från första dagen en av våra allra viktigaste medarbetare. Alla våra medarbetare är avgörande för vår fortsatta utveckling och delaktiga i att ta oss till målet att inte bara vara den skönaste och häftigaste byrån i Sverige utan även den allra bästa. Vi har redan byggt grunden. Men för att ta oss hela vägen behöver vi alltid fortsätta att rekrytera de bästa CQ-medarbetarna.

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor