facebook tracking
Verksamhetsområden

Immaterialrätt, Mediarätt och IT-rätt

Connect

Cederquist har lång och gedigen erfarenhet av alla typer av rättighetsrelaterade frågor. Våra jurister har bred erfarenhet och praktisk kunskap om olika branscher och många har praktiserat immaterialrätt vid advokatbyråer eller medieföretag utanför Sverige.

Vår målsättning är alltid att jobba i nära symbios med våra klienter och på detta sätta lära känna varje klients verksamhet för att kunna anpassa rådgivningen till den specifika situationen. Genom att kombinera ett genuint intresse för de branscher vi jobbar mot med juridisk spetskompetens kan vi alltid erbjuda våra svenska och internationella klienter råd av absolut högsta klass.

Vi söker ständigt efter bra medarbetare. Dina framstående akademiska meriter är en god början, men vi ser också till affärsmannaskap, ödmjukhet, och andra talanger, gärna förvärvade utanför den juridiska världen. Som student kan du ansöka om att få vara med i CQ Talent Training, göra din uppsatspraktik hos oss eller vara sommarnotarie under sex veckor på sommaren.

Ett lag under ett tak.

Hos oss är du redan från första dagen en av våra allra viktigaste medarbetare. Alla våra medarbetare är avgörande för vår fortsatta utveckling och delaktiga i att ta oss till målet att inte bara vara den skönaste och häftigaste byrån i Sverige utan även den allra bästa. Vi har redan byggt grunden. Men för att ta oss hela vägen behöver vi alltid fortsätta att rekrytera de bästa CQ-medarbetarna.

Utvecklas enligt dina önskemål.

Som ny medarbetare hos oss får du en individuellt utformad utbildnings- och utvecklingsplan som följs upp och stäms av kontinuerligt tillsammans med din handledare. Arbetet som jurist på Cederquist präglas av förtroende och ansvar. Varje jurist skall ha en bred associations- och transaktionsrättslig grund att stå på men skall också utveckla och fördjupa specialistkunskaper genom att arbeta inom ett eller ett par olika rättsområden. Vi tror på värdet av tidiga klientkontakter och vikten av att man som biträdande jurist får delta i mer än förberedande och utredande arbete.

Stockholm

Blasieholmsgatan 1
111 48 Stockholm Vägbeskrivning advokat@cederquist.se +46 8 522 065 00

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor