facebook tracking
Om Cederquist

Privat M&A

Connect
Cederquist har några av de mest erfarna legala rådgivarna på den svenska marknaden.

Vårt team är välkänt på marknaden, väl insatt i de senaste regleringarna och marknadstrenderna och väl positionerade för att med kommersiellt fokus driva och koordinera transaktionsprocessen för kundens räkning. Vi är vana att möta våra kunders högt ställda förväntningar på högkvalitativ, proaktiv, snabb och innovativ rådgivning.


Cederquist biträder regelbundet ett stort antal ledande svenska och utländska noterade och onoterade bolag, riskkapital- och venturefonder samt finansiella institut i deras M&A affärer. Vår rådgivning omfattar bland annat förvärv, samgåenden, outsourcing och omstruktureringar, finansieringar och refinansieringar, incitamentsprogram, syndikeringar och andra kapitalstrukturfrågor samt avyttringar och exitprocesser.


Vi söker ständigt efter bra medarbetare. Dina framstående akademiska meriter är en god början, men vi ser också till affärsmannaskap, ödmjukhet, och andra talanger, gärna förvärvade utanför den juridiska världen.

Vill du veta mer om dina möjligheter att komma i kontakt med oss? Läs mer här.

Ett lag under ett tak.

Hos oss är du redan från första dagen en av våra allra viktigaste medarbetare. Alla våra medarbetare är avgörande för vår fortsatta utveckling och delaktiga i att ta oss till målet att inte bara vara den skönaste och häftigaste byrån i Sverige utan även den allra bästa. Vi har redan byggt grunden. Men för att ta oss hela vägen behöver vi alltid fortsätta att rekrytera de bästa CQ-medarbetarna.

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor