facebook tracking

“Jag tycker att våra värderingar märks av hela tiden, inte minst i rådgivningen vi levererar till kund”

Kiran Singh arbetar som associate i Cederquists grupp för finansmarknadsreglering. Hon kommer senast från Finansinspektionen och det var hennes nyfikenhet för hur det är att arbeta på ”byråsidan” som lockade över henne till Cederquist. Varför fastnade du för just finansmarknadsreglering?
Jag tycker att finansmarknads- och börsrätt är väldigt spännande att arbeta med. Det händer något nytt på området nästan varje dag! Det i sin tur innebär massor av möjligheter att hela tiden utvecklas.


Du har arbetat på Cederquist i snart ett år, har Cederquist levt upp till dina förväntningar?
Det tycker jag definitivt och förutom möjligheten att arbeta med
spännande kunder, får jag arbeta med väldigt kompetenta partners.
Sen måste jag säga att alla som arbetar på Cederquist utstrålar en enorm passion för sitt jobb och det smittar verkligen av sig.

Om du nämner några punkter om er grupp, vad vill du då nämna?  

  • Vår grupp arbetar nära juridiken, exempelvis blir vi väldigt insatta i kommande regelverk
  • Vi är en egen specialistgrupp men samtidigt även en del av transaktionsgruppen. Det gör att man får möjlighet att arbeta i både mindre och större projekt och transaktioner, tillsammans med andra jurister på byrån. Det är väldigt lärorikt!
  • Finansmarknadsreglering är ett spännande område att arbeta inom eftersom det ständigt rör sig framåt. Jag tänker främst på Fintech-branschens utveckling och implementeringen av nya regelverk så som IDD samt Mifid 2
  • Att Cederquist i helhet är en värderingsstyrd byrå är något jag uppskattar. Det gör såklart även avtryck i gruppen. Jag tycker att våra värderingar märks av hela tiden, inte minst i rådgivningen vi levererar till kund


Hur är en typisk CQ:are?
En typisk CQ:are är en person som är framåt, duktigt på det han/hon gör men samtidigt en person som är ödmjuk och som gärna hjälper till. Den på kontoret som är en typisk CQ:are enligt mig, är min transaktionskollega Sebastian Rosvall - han är alltid trevlig, jobbar hårt och hjälper mig, vilket jag såklart uppskattar väldigt mycket.


Hur är du i din arbetsroll?
Jag försöker alltid att vara tydlig och rakt på sak i kommunikationen med mina kollegor. Genom tidigare arbetslivserfarenheter och baserat på mina erfarenheter från Cederquist, tycker jag att jag har lärt mig att hantera stress och jag klarar av att hålla mig samlad i pressade situationer. Jag strävar alltid efter att utvecklas och tänker ofta på hur jag, i varje uppgift, kan göra ett så bra arbete som möjligt.

Om Kiran:

Ålder: 30

Universitet: Stockholms universitet
Grupp: Finansmarknadsreglering

På Cederquist värdesätter du...
utvecklingsmöjligheterna och stämningen. 


Din möjlighet.

Det finns inga lediga jobb som matchar dina val.
Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor