facebook tracking

"Det bästa med mina kollegor är att de bidrar till den härliga stämningen vi har här, vilket gör att det alltid är roligt att gå till jobbet!"

Andreas är junior assistent inom vårt vaktmästeri här på Cederquist. I sommar har Andreas arbetat på Cederquist i ett år vilket innebär att det snart är dags att lämna över stafettpinnen till en ny junior assistent. Vill du veta vad han tycker har varit absolut roligast med tjänsten på Cederquist och hur en dag på jobbet kan se ut? Läs en kort intervju med Andreas nedan. Nu söker vi en junior assistent till vårt vaktmästeri med start sommaren 2018, klicka här för att komma direkt till ansökan. 


Andreas Holmdahl Cederquist.jpg


Varför valde du att söka dig till Cederquist?
Efter ett års arbete och ett halvårs resande efter gymnasiet kände jag att det var dags för något nytt. Då hittade jag annonsen som vaktmästare på Cederquist. I annonsen var det just beskrivningen av Cederquist som arbetsplats som lockade mig att söka. Cederquist kändes väldigt annorlunda mot mina tidigare arbetsplatser och jobbet erbjöd dessutom bra möjligheter att utvecklas på olika plan.

Vad är det bästa med att arbeta som junior assistent på Cederquist?
Det bästa är helt klart att det är så varierande, man får göra olika uppgifter varje dag och ingen dag är den andra lik. Man får även ta väldigt mycket eget ansvar, man får utrymme att forma tjänsten, göra saker på sitt eget sätt och skapa sina egna arbetsrutiner och problemlösningar.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
Varje dag börjar med posthantering där jag går en runda i våra fina lokaler och då kontrollerar jag även alla gemensamma utrymmen. Sedan fortsätter dagen med att beta av min lista med ärenden, det kan vara att reparera något, köpa in något eller hjälpa en kollega med ett ärende. Det kommer alltid in saker under dagen, det kan vara både brådskande eller mindre brådskande ärenden som kollegor behöver hjälp med. Till exempel fick jag för ett tag sedan i uppgift att handla ett stort antal superhjältemasker och mantlar för ett gemensamt byråevent, det var kul! 

Inventering är också en del av mitt arbete. Jag ser till att det alltid finns material på plats som jurister och affärsstöd behöver i sitt dagliga arbete. Jag har även ansvar för vårt marknadsförråd där jag regelbundet inventerar och ser till att det är organiserat. I övrigt kan dagarna se ut lite hur som helst, det hör också till vanligheten att jag fixar saker som behöver lagas eller uppdateras, det kan vara allt från en trasig låda i köket till att hjälpa en kollega vars skrivbord är trasigt.  

Vad är det bästa med Cederquist och dina kollegor här?
Gemenskapen på arbetsplatsen och alla roliga aktiviteter vi gör tillsammans. Det här är en fantastisk arbetsplats att få vara en del av när man är så ung och den har gett mig värdefull erfarenhet inför framtiden. Det bästa med mina kollegor är att de bidrar till den härliga stämningen vi har här, vilket gör att det alltid är roligt att gå till jobbet!

Vad ska du göra nu?
Eftersom tjänsten som junior assistent på CQ är en tidsbegränsad anställning på ett år slutar min anställning i sommar. Det har varit ett väldigt lärorikt år, nu ska jag ut och resa för att sedan studera vidare. Jag tänker mig kanske brandman eller polis.

Vad vill du säga till de personer som är intresserade av att söka din tjänst?
Om du tycker att problemlösning är kul, om du är effektiv och gillar att hitta kreativa och hållbara lösningar samt är händig och handlingskraftig ska du verkligen söka detta jobb!

Låter det som en roll för dig? Skicka in din ansökan här.

 

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor