facebook tracking
Om Cederquist

Junior assistent

Connect

Är du klar med, eller i slutet av din gymnasieutbildning, och vill ta ett sabbatsår? Kul, då kan rollen som Junior Assistent hos oss vara något för dig. Att vara junior assistent på Cederquist är ett lärorikt och inspirerande jobb för personer som precis tagit studenten och vill testa hur det är att arbeta på en affärsjuridisk byrå. Du erbjuds en spännande roll hos en modern advokatbyrå som sitter i vackra lokaler mitt i centrala Stockholm. Tjänsten är tidsbegränsad om ett år, vanligtvis med start under sommaren efter din student. Vi erbjuder tjänster som junior assistent både inom våra verksamhetsgrupper och i vårt vaktmästeri. 

I rollen som Junior Assistent i våra verksamhetsgrupper kommer du att arbeta med att assistera grupperna och övriga i organisationen med diverse uppgifter. Du kommer att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter. I rollen som junior assistent inom vårt vaktmästeri kommer du att arbeta med att assistera och stötta verksamheten med diverse uppgifter. Du kommer att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter inom vaktmästeriet.

Under tiden hos oss kommer du att få delta i roliga aktiviteter och vistas på en arbetsplats med högt tempo. Connecta gärna med oss för att få information om när vi lägger ut annonser för dessa tjänster, eller kontakta vår HR-avdelning för att få veta mer.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Ett lag under ett tak

Vår organisation och verksamhet drivs som ett true partnership och vi är glada över att kunna kalla oss ett värderingsstyrt företag där alla arbetar tillsammans mot ett tydligt och gemensamt mål. Som jurist hos oss är du redan från dag ett en av våra viktigaste tillgångar. Vår företagskultur bygger på flera hörnstenar, en av dem är ett kontinuerligt kunskapsutbyte och ett samarbete som löper genom hela vår organisation.

Stockholm

Hovslagargatan 3
111 48 Stockholm Vägbeskrivning event@cederquist.se +46 8 522 065 00 Se sida

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor