facebook tracking
Om Cederquist

Junior Assistent

Connect

Är du klar med, eller i slutet av din gymnasieutbildning, och vill ta ett sabbatsår? Kul, då kan rollen som Junior Assistent hos oss vara något för dig. Att vara junior assistent på Cederquist är ett lärorikt och inspirerande jobb för personer som precis tagit studenten och vill testa hur det är att arbeta på en affärsjuridisk byrå. Du erbjuds en spännande roll hos en modern advokatbyrå som sitter i vackra lokaler mitt i centrala Stockholm. Tjänsten är tidsbegränsad om ett år, vanligtvis med start under sommaren efter din student. Vi erbjuder tjänster som junior assistent både inom våra verksamhetsgrupper och i vårt vaktmästeri. 

I rollen som Junior Assistent i våra verksamhetsgrupper kommer du att arbeta med att assistera grupperna och övriga i organisationen med diverse uppgifter. Du kommer att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter. I rollen som junior assistent inom vårt vaktmästeri kommer du att arbeta med att assistera och stötta verksamheten med diverse uppgifter. Du kommer att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter inom vaktmästeriet.

Under tiden hos oss kommer du att få delta i roliga aktiviteter och vistas på en arbetsplats med högt tempo. Connecta gärna med oss för att få information om när vi lägger ut annonser för dessa tjänster, eller kontakta vår HR-Specialist Angelica för att få veta mer.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Ett lag under ett tak.

Hos oss är du redan från första dagen en av våra allra viktigaste medarbetare. Alla våra medarbetare är avgörande för vår fortsatta utveckling och delaktiga i att ta oss till målet att inte bara vara den skönaste och häftigaste byrån i Sverige utan även den allra bästa. Vi har redan byggt grunden. Men för att ta oss hela vägen behöver vi alltid fortsätta att rekrytera de bästa CQ-medarbetarna.

Utvecklas enligt dina önskemål.

Som ny medarbetare hos oss får du en individuellt utformad utbildnings- och utvecklingsplan som följs upp och stäms av kontinuerligt tillsammans med din handledare. Arbetet som jurist på Cederquist präglas av förtroende och ansvar. Varje jurist skall ha en bred associations- och transaktionsrättslig grund att stå på men skall också utveckla och fördjupa specialistkunskaper genom att arbeta inom ett eller ett par olika rättsområden. Vi tror på värdet av tidiga klientkontakter och vikten av att man som biträdande jurist får delta i mer än förberedande och utredande arbete.

Stockholm

Hovslagargatan 3
111 48 Stockholm Vägbeskrivning event@cederquist.se +46 8 522 065 00

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor