facebook tracking
Om Cederquist

Student

Connect

Är du student och intresserad av att veta hur det är att arbeta på Cederquist? Som student finns det flera möjligheter att få träffa oss. Vi erbjuder rekryteringsdagar, sommarnotarieprogram samt möjlighet att arbeta extra hos oss under dina studier. Beroende på hur långt du har kommit på juristprogrammet kan du antingen arbeta som kvällsreceptionist eller ute i våra verksamhetsgrupper som en del av vår talangpool.

Hör Saeed Esbati berätta om hur det är att arbeta som Associate på Cederquist.

Sommarnotarier

Vi anställer varje sommar juridikstuderande som är i slutskedet av sin utbildning. Som sommarnotarie får man under sex veckor möjlighet att, med en fadder som stöd, aktivt delta i det juridiska arbetet hos oss. Vi vill att du ska ha läst minst sex terminer för att kunna omsätta det du läst på universitetet. Du får en inblick i byrålivet och kan bygga upp ett kontaktnät med erfarna jurister för din framtida karriär.

Läs Oskars blogginlägg om hur det är att arbeta som sommarnotarie på Cederquist här.


Studentpoolen - jobba extra i vår reception & konferens

Läser du på de tidigare terminerna på juristprogrammet kan du som en del av vår studentpool arbeta i vår reception och konferens och bli en viktig del av vårt ansikte utåt. Brinner du för service och vill få en möjlighet att redan tidigt in i dina studier prova på byrålivet? Håll utkik på vår hemsida efter lediga tjänster i vår studentpool.

Hör Mikael Petersen berätta om hur det är att arbeta extra som kvällsvärd på Cederquist.


Talangpoolen - jobba extra i våra verksamhetsgrupper

Har du redan hunnit läsa ett par terminer på juristprogrammet kan du söka till vår talangpool. Du kommer då att få arbeta extra med att avlasta juristerna i våra verksamhetsgrupper med juniort juridiskt arbete. Håll utkik på vår hemsida efter lediga tjänster i vår talangpool.

 

CQ Recruitment Days

Under två dagar välkomnar vi dig in bakom kulisserna för att själv prova på om Cederquist är rätt arbetsplats för dig. Om det känns rätt för båda ser vi fram emot att utvecklas tillsammans med dig som biträdande jurist, sommarnotarie eller som en del av vår talangpool.    

 

Ett lag under ett tak.

Hos oss är du redan från första dagen en av våra allra viktigaste medarbetare. Alla våra medarbetare är avgörande för vår fortsatta utveckling och delaktiga i att ta oss till målet att inte bara vara den skönaste och häftigaste byrån i Sverige utan även den allra bästa. Vi har redan byggt grunden. Men för att ta oss hela vägen behöver vi alltid fortsätta att rekrytera de bästa CQ-medarbetarna.

Utvecklas enligt dina önskemål.

Som ny medarbetare hos oss får du en individuellt utformad utbildnings- och utvecklingsplan som följs upp och stäms av kontinuerligt tillsammans med din handledare. Arbetet som jurist på Cederquist präglas av förtroende och ansvar. Varje jurist skall ha en bred associations- och transaktionsrättslig grund att stå på men skall också utveckla och fördjupa specialistkunskaper genom att arbeta inom ett eller ett par olika rättsområden. Vi tror på värdet av tidiga klientkontakter och vikten av att man som biträdande jurist får delta i mer än förberedande och utredande arbete.

Stockholm

Hovslagargatan 3
111 48 Stockholm Vägbeskrivning event@cederquist.se +46 8 522 065 00

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor