facebook tracking
Om Cederquist

Student

Connect

Är du student och intresserad av att veta hur det är att arbeta på Cederquist? Som student finns det flera möjligheter att få träffa oss. Vi erbjuder rekryteringsdagar, sommarnotarieprogram samt möjlighet att arbeta extra hos oss under dina studier. Beroende på hur långt du har kommit på juristprogrammet kan du antingen arbeta som kvällsreceptionist eller ute i våra verksamhetsgrupper som en del av vår talangpool.

Sommarnotarier

Vi anställer varje sommar juridikstuderande som är i slutskedet av sin utbildning. Som sommarnotarie får man under sex veckor möjlighet att, med en fadder som stöd, aktivt delta i det juridiska arbetet hos oss. Vi vill att du ska ha läst minst sex terminer för att kunna omsätta det du läst på universitetet. Du får en inblick i byrålivet och kan bygga upp ett kontaktnät med erfarna jurister för din framtida karriär.

Läs mer om hur det är att vara sommarnotarie hos oss i blogginläggen med sommarnotarierna från 2019 och 2020.

Studentpoolen - arbeta extra i vår reception & konferens

Läser du på de tidigare terminerna på juristprogrammet kan du som en del av vår studentpool arbeta i vår reception och konferens och bli en viktig del av vårt ansikte utåt. Brinner du för service och vill få en möjlighet att redan tidigt in i dina studier prova på byrålivet? Håll utkik på vår hemsida efter lediga tjänster i vår studentpool.


Talangpoolen - arbeta extra i våra verksamhetsgrupper

Har du redan hunnit läsa ett par terminer på juristprogrammet kan du söka till vår talangpool. Du kommer då att få arbeta extra med att avlasta juristerna i våra verksamhetsgrupper med juridiskt arbete. Håll utkik på vår hemsida efter lediga tjänster i vår talangpool.

 

CQ Recruitment Days

Under två dagar välkomnar vi dig in bakom kulisserna för att själv prova på om Cederquist är rätt arbetsplats för dig. Om det känns rätt för båda ser vi fram emot att utvecklas tillsammans med dig som biträdande jurist, sommarnotarie eller som en del av vår talangpool.    

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Ett lag under ett tak

Vår organisation och verksamhet drivs som ett true partnership och vi är glada över att kunna kalla oss ett värderingsstyrt företag där alla arbetar tillsammans mot ett tydligt och gemensamt mål. Som jurist hos oss är du redan från dag ett en av våra viktigaste tillgångar. Vår företagskultur bygger på flera hörnstenar, en av dem är ett kontinuerligt kunskapsutbyte och ett samarbete som löper genom hela vår organisation.

Stockholm

Hovslagargatan 3
111 48 Stockholm Vägbeskrivning event@cederquist.se +46 8 522 065 00 Se sida

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor