facebook tracking

CQ Recruitment Days

20-21 oktober 2021

Vill du veta mer? Den 20-21 oktober 2021 bjuder vi in till vårt stora rekryteringsevent CQ Recruitment Days. Läs mer om eventet på den här sidan och följ oss i sociala medier för att få veta mer om vad dagarna innebär.

Är du vår nya kollega?

Under två dagar välkomnar vi dig in bakom kulisserna för att själv prova på om Cederquist är rätt arbetsplats för dig. Om det känns rätt för båda ser vi fram emot att utvecklas tillsammans med dig som biträdande jurist, sommarnotarie eller som en del av vår talangpool. Dagarna vänder sig till dig som har läst minst fyra terminer på juristprogrammet.

Säkert har du sett vår bruna väska. Men vad mer särskiljer Cederquist från andra byråer? Efter två interaktiva, utmanande och utvecklande rekryteringsdagar kommer du definitivt ha svar på frågan. Utöver att vi lär känna varandra så kommer du även att ta med dig värdefulla insikter om dig själv och hur du upplever att rollen som affärsjurist på Cederquist passar för just dig.

Vi vet att det är många frågor som snurrar i huvudet när man börjar närma sig slutet av sin utbildning. Vad vill jag arbeta med, vilken arbetsplats vill jag vara på, vilka kollegor vill jag arbeta med? Kanske har du redan landat i att affärsjuridik blir din första anhalt efter examen eller så är du nyfiken och vill prova på att arbeta extra på byrå under studietiden. Om vi båda upplever att vi matchar med varandra under rekryteringsdagarna ser vi fram emot att lära känna dig ännu bättre som biträdande jurist, sommarnotarie eller som en del av vår talangpool. Erbjudandet kommer att anpassas efter hur långt du har kommit i din utbildning och givetvis även vad du själv är intresserad av.   

Ansökan öppnar i augusti!

Dag 1

Syftet med den första dagen är att lära känna varandra bättre och att du som deltar ska få en praktisk inblick i hur rollen som affärsjuridisk konsult på en byrå ser ut. Vi vill att du ska få en uppfattning om vilka höjdpunkter och utmaningar som präglar arbetet, vad kundsamarbeten innebär, hur ett typiskt projekt kan se ut samt vad som kännetecknar just Cederquist och vår företagskultur. Många tips och råd ges under dagen och stort utrymme för frågor och interaktion finns. Från Cederquist finns vår Managing Partner, våra partners och associates, HR och Marknad representerade. Vi avslutar sedan dagen med en gemensam middag tillsammans med flera representanter från Cederquist.

Dag 2

Under en halvdag får du en unik möjlighet att individuellt träffa våra verksamhetsgrupper och lära dig mer om deras arbete. Du kommer på förhand få välja ut vilka verksamhetsgrupper som du är mest intresserad av, därefter matchar vi ihop dig med representanter från grupperna. Även representanter från HR och Marknad närvarar under dagen och ger dig återkoppling på ditt personlighetstest, som du genomför innan vi träffas. Du kommer med andra ord att få lära dig mycket om våra verksamhetsgrupper samt om dig själv och du får med dig många värdefulla tips inför ditt framtida jobbsökande som färdig jurist.

Tidigare deltagare

Det var en två dagars CQ-fest där sociala aktiviteter blandades med juridiska prövningar i form av olika business cases, presentationsteknik och argumentation. Vi fick också möjlighet att träffa flera medarbetare under en gemensam middag där de under lättsamma former fick chansen att berätta om hur dagarna på Cederquist kan se ut i de olika verksamhetsgrupperna.

Johanna Wigfeldt Associate
Ansök till CQ Recrutiment Days!
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor