facebook tracking
Om Cederquist

Affärsstöd

Connect

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Därför är ett av våra primära fokusområden att våra medarbetare trivs hos oss och känner att de har möjlighet att nå hela sin fulla potential.

Oavsett om man arbetar som jurist eller i affärsstödet på Cederquist så garanterar vi en modern och dynamisk arbetsplats som fokuserar på individen och som dessutom klassificeras som en av Sveriges absolut främsta affärsjuridiska byråer.

Cederquist består idag av 160 medarbetare som arbetar tillsammans under ett tak i våra lokaler på Blasieholmen i Stockholm. Vår organisation och verksamhet drivs som ett "true partnership" och vi är glada och stolta över att kunna kalla oss ett verkligt värderingsstyrt företag där vi arbetar tillsammans mot ett tydligt och gemensamt mål.

Från vårt kontor i Stockholm arbetar vi i lika stor utsträckning med internationella ärenden som svenska. Vi har valt att vara en oberoende byrå och har väl etablerade relationer med flera av de främsta byråerna i världen då våra kunder verkar på en global marknad. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda innovativ och topprankad juridik och arbetar ständigt med att utveckla vårt erbjudande både till våra medarbetare och till våra kunder.

För att uppnå de mål vi satt, att vara en personlig byrå, med en tydlig och positiv företagskultur som arbetar med de mest spännande och utvecklande uppdragen på marknaden, har vi en tydlig affärsstrategi. En strategi som varje medarbetare har en tydlig roll i. Som en del av vårt affärsstöd är du redan från dag ett en av våra viktigaste medarbetare. Vi ställer höga krav och levererar samtidigt mycket tillbaka. Du får redan från början stort eget ansvar och möjlighet att utvecklas inom ditt område. Vår företagskultur bygger på flera hörnstenar, en av dem är ett kontinuerligt kunskapsutbyte och ett samarbete som löper genom hela vår organisation. Som en del av affärsstöd hos oss utvecklas du självklart också inom vår samlade utbildningsstruktur. Ett utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med våra medarbetare för att alla ska ha de verktyg de behöver när vi gemensamt tar oss till toppen.

Kontakta vår HR-avdelning om du vill veta mer.

Ett lag under ett tak

Vår organisation och verksamhet drivs som ett true partnership och vi är glada över att kunna kalla oss ett värderingsstyrt företag där alla arbetar tillsammans mot ett tydligt och gemensamt mål. Som jurist hos oss är du redan från dag ett en av våra viktigaste tillgångar. Vår företagskultur bygger på flera hörnstenar, en av dem är ett kontinuerligt kunskapsutbyte och ett samarbete som löper genom hela vår organisation.

Stockholm

Hovslagargatan 3
111 48 Stockholm Vägbeskrivning event@cederquist.se +46 8 522 065 00 Se sida

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor