facebook tracking
Om Cederquist

Aktiemarknadsrätt och Värdepappersrätt

Connect

Cederquist arbetar med ett specialiserat och dedikerat team inom aktiemarknads- och värdepappersrätt.

Verksamhetsgruppen tillhandahåller rådgivning avseende:

  • Börsintroduktioner
  • Offentliga uppköpserbjudanden
  • Kapitalanskaffningar
  • Spin-offs och andra aktiemarknadstransaktioner
  • Löpande juridisk rådgivning inom börsrätt, bolagsstyrning, incitamentsprogram, årsstämmor m.m. till ett stort antal börsbolag

Vårt fokus är att leverera högsta kvalitet på dokumentation och arbeta med effektiva och beprövade arbetsprocesser som säkerställer att vi möter krävande tidplaner och samtidigt ger rätt råd.

Vi arbetar nära lokala beslutsfattare

Vi arbetar nära lokala beslutsfattare och har etablerade relationer med nyckelaktörer på den svenska aktie- och kapitalmarknaden. Kombinationen av fokus på att leverera kvalitet, stor erfarenhet från såväl nationella som internationella transaktioner och djupgående kunskaper om det svenska regelverket har bidragit till att vi har en position som en av de ledande advokatbyråerna i Sverige inom aktiemarknad och publik M&A.

Bland våra kunder återfinns svenska och utländska börsbolag, PE-fonder, investmentbanker, investerare och organisationer inom ett brett spektrum av branscher.

Vi rankas regelbundet som en av de främsta svenska advokatbyråerna på området av Chambers Global, Chambers Europe, Legal500 och IFLR 1000.


Dina möjligheter som student

Vi söker ständigt efter nya drivna medarbetare. Dina framstående akademiska meriter är en god början, men vi ser också till affärsmannaskap och andra talanger och meriter, gärna förvärvade utanför den juridiska världen. Vi erbjuder flera möjligheter att redan under studietiden få in en fot i vår organisation och se hur vi har det. Sök till vår studentpool, talangpool, CQ Recruitment Days eller våra sommarnotarietjänster.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Ett lag under ett tak

Vår organisation och verksamhet drivs som ett true partnership och vi är glada över att kunna kalla oss ett värderingsstyrt företag där alla arbetar tillsammans mot ett tydligt och gemensamt mål. Som jurist hos oss är du redan från dag ett en av våra viktigaste tillgångar. Vår företagskultur bygger på flera hörnstenar, en av dem är ett kontinuerligt kunskapsutbyte och ett samarbete som löper genom hela vår organisation.

Stockholm

Hovslagargatan 3
111 48 Stockholm Vägbeskrivning event@cederquist.se +46 8 522 065 00 Se sida

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor