facebook tracking
Om Cederquist

Bank & Finans

Connect

Cederquists bank- och finansteam har länge varit topprankat i Sverige. Vår expertis bygger på lång erfarenhet och ett genuint intresse för kundens affär.

Fokus ligger på både nationella och internationella kommersiella transaktioner som rör:

  • Förvärvsfinansiering
  • Fastighetsfinansiering
  • Obligations- och annan kapitalmarknadsfinansiering
  • Derivattransaktioner och strukturerad finansiering
  • Objektfinansiering
  • Projektfinansiering
  • Värdepapperisering

Vi arbetar inom olika branscher

Vår expertis bygger på betydande erfarenhet av rådgivning till både statliga enheter, privata företag, organisationer, investerare, långivare, köpare, leverantörer och andra uppdragsgivare.

Bland våra kunder återfinns alla större svenska banker, ett stort antal internationella banker och andra finansiella institutioner, industriföretag, fastighetsföretag, investmentbolag och riskkapitalbolag.

Vi erbjuder handfast och lösningsorienterad rådgivning

Våra kunder vänder sig till vårt team för lösningsorienterad och handfast rådgivning samt för erkänt effektiv projektledning. Vi arbetar proaktivt med att möta de förväntningar du som kund har på högkvalitativ och kostnadseffektiv rådgivning. Vårt team uppskattas också för förmågan att snabbt och inom givna tidsramar lösa komplexa problem samt leverera högkvalitativa produkter.

Dina möjligheter som student

Vi söker ständigt efter nya drivna medarbetare. Dina framstående akademiska meriter är en god början, men vi ser också till affärsmannaskap och andra talanger och meriter, gärna förvärvade utanför den juridiska världen. Vi erbjuder flera möjligheter att redan under studietiden få in en fot i vår organisation och se hur vi har det. Sök till vår studentpool, talangpool, CQ Recruitment Days eller våra sommarnotarietjänster.

Ett lag under ett tak

Vår organisation och verksamhet drivs som ett true partnership och vi är glada över att kunna kalla oss ett värderingsstyrt företag där alla arbetar tillsammans mot ett tydligt och gemensamt mål. Som jurist hos oss är du redan från dag ett en av våra viktigaste tillgångar. Vår företagskultur bygger på flera hörnstenar, en av dem är ett kontinuerligt kunskapsutbyte och ett samarbete som löper genom hela vår organisation.

Stockholm

Hovslagargatan 3
111 48 Stockholm Vägbeskrivning event@cederquist.se +46 8 522 065 00 Se sida

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor