facebook tracking

"Den här rollen handlar mycket om att släcka bränder, vilket gör varje dag utmanande och rolig"

Gustav är junior assistent inom kontorsservice och administration här på Cederquist. Om några månader har Gustav arbetat i ett år på Cederquist. Snart bär det av till vidare studier, därför passade vi på att ställa några frågor till Gustav om hur han kom i kontakt med Cederquist och vad det roligaste är med just hans roll. Nu söker vi dessutom en junior assistent inom kontorsservice och administration med start till sommaren 2017. Klicka här för att komma direkt till ansökan.


Hur kommer det sig att du började arbeta på Cederquist? Hur kom du i kontakt med oss?

Efter studenten ville jag skaffa mig arbetslivserfarenhet innan vidare studier. Mitt i jobbsökandet kom jag över ett facebook-inlägg som informerade om en ledig tjänst här på CQ. Efter att ha läst om tjänsten tyckte jag att det lät väldigt spännande att få arbeta på en advokatbyrå. Såhär i efterhand är jag väldigt glad över att jag tog chansen och ringde det där numret som stod i facebook-inlägget.

Vad är det roligaste med att arbeta som junior assistent på Cederquist?

Det som är absolut roligast är att jag får arbeta med i stort sett alla medarbetare på Cederquist, i någon form, eftersom det ingår i min roll att assistera alla verksamhetsgrupper och se till att lokalerna är välskötta. På det sättet har jag lärt känna väldigt många på Cederquist.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Jag skulle nog inte säga att det finns någon vanlig dag, vilket är en fördel med min roll. Arbetsuppgifterna är därmed väldigt varierande. Däremot finns det en del återkommande uppgifter och rutiner. Den här rollen handlar mycket om att ”släcka bränder” och att vara behjälplig så fort som möjligt när någon av mina kollegor hör av sig. Därför varierar det väldigt mycket vad som dyker upp på dagarna.

Låter det som en roll för dig? Skicka in din ansökan här!

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor