facebook tracking
Om Cederquist

Tvistlösning

Connect

Vår tvistlösningsgrupp har stor erfarenhet och djup expertis. Vi är regelbundet ombud i nationella och internationella skiljeförfaranden (både institutionella och ad hoc), allmänna domstolar, förvaltningsdomstolar samt i EU-domstolen. Våra erfarna jurister anlitas dessutom ofta som skiljemän.

Omfattande och sammansatta tvistemål kräver förmågan att snabbt kunna sätta sig in i och förstå komplexa förhållanden, ofta av ekonomisk och teknisk art. Till denna förmåga adderar vi ett kvalitativt, relevant och initierat juridiskt angreppssätt som låter oss uppnå bästa möjliga processläge för våra kunder. Vi hanterar hela kedjan av en tvist – från riskhantering och riskutvärderingar av kundens rättsliga ställning, kravställande, säkerhetsåtgärder, skriftväxling och förhandling, till nationell och internationell verkställighet. I detta ingår också att i samråd med kunden utvärdera och förhandla utomrättsliga lösningar.

Vi söker ständigt efter bra medarbetare. Dina framstående akademiska meriter är en god början, men vi ser också till affärsmannaskap, ödmjukhet, och andra talanger, gärna förvärvade utanför den juridiska världen. Som student kan du ansöka om att få vara med i CQ Talent Training, göra din uppsatspraktik hos oss eller vara sommarnotarie under sex veckor på sommaren.


Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Ett lag under ett tak

Vår organisation och verksamhet drivs som ett true partnership och vi är glada över att kunna kalla oss ett värderingsstyrt företag där alla arbetar tillsammans mot ett tydligt och gemensamt mål. Som jurist hos oss är du redan från dag ett en av våra viktigaste tillgångar. Vår företagskultur bygger på flera hörnstenar, en av dem är ett kontinuerligt kunskapsutbyte och ett samarbete som löper genom hela vår organisation.

Stockholm

Hovslagargatan 3
111 48 Stockholm Vägbeskrivning event@cederquist.se +46 8 522 065 00 View page

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor