facebook tracking
Om Cederquist

Privat M&A

Connect

Vårt team är välkänt på marknaden, väl insatt i de senaste regleringarna och marknadstrenderna och väl positionerade för att med kommersiellt fokus driva och koordinera transaktionsprocessen för kundens räkning. Vi är vana att möta våra kunders högt ställda förväntningar på högkvalitativ, proaktiv, snabb och innovativ rådgivning.

Cederquist biträder regelbundet ett stort antal ledande svenska och utländska noterade och onoterade bolag, riskkapital- och venturefonder samt finansiella institut i deras M&A affärer. Vår rådgivning omfattar bland annat förvärv, samgåenden, outsourcing och omstruktureringar, finansieringar och refinansieringar, incitamentsprogram, syndikeringar och andra kapitalstrukturfrågor samt avyttringar och exitprocesser.

Vi söker ständigt efter bra medarbetare. Dina framstående akademiska meriter är en god början, men vi ser också till affärsmannaskap, ödmjukhet, och andra talanger, gärna förvärvade utanför den juridiska världen.

Vill du veta mer om dina möjligheter att komma i kontakt med oss? Läs mer här.

Ett lag under ett tak

Vår organisation och verksamhet drivs som ett true partnership och vi är glada över att kunna kalla oss ett värderingsstyrt företag där alla arbetar tillsammans mot ett tydligt och gemensamt mål. Som jurist hos oss är du redan från dag ett en av våra viktigaste tillgångar. Vår företagskultur bygger på flera hörnstenar, en av dem är ett kontinuerligt kunskapsutbyte och ett samarbete som löper genom hela vår organisation.

Stockholm

Hovslagargatan 3
111 48 Stockholm Vägbeskrivning event@cederquist.se +46 8 522 065 00 Se sida

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor