facebook tracking
Om Cederquist

Privat M&A

Connect

Vårt team är välkänt på marknaden, väl insatt i de senaste regleringarna och marknadstrenderna och väl positionerade för att med kommersiellt fokus driva och koordinera transaktionsprocessen för kundens räkning. Vi är vana att möta våra kunders högt ställda förväntningar på högkvalitativ, proaktiv, snabb och innovativ rådgivning.

Cederquist biträder regelbundet ett stort antal ledande svenska och utländska noterade och onoterade bolag, riskkapital- och venturefonder samt finansiella institut i deras M&A affärer. Vår rådgivning omfattar bland annat förvärv, samgåenden, outsourcing och omstruktureringar, finansieringar och refinansieringar, incitamentsprogram, syndikeringar och andra kapitalstrukturfrågor samt avyttringar och exitprocesser.

Vi söker ständigt efter bra medarbetare. Dina framstående akademiska meriter är en god början, men vi ser också till affärsmannaskap, ödmjukhet, och andra talanger, gärna förvärvade utanför den juridiska världen.

Vill du veta mer om dina möjligheter att komma i kontakt med oss? Läs mer här.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Ett lag under ett tak.

Hos oss är du redan från första dagen en av våra allra viktigaste medarbetare. Alla våra medarbetare är avgörande för vår fortsatta utveckling och delaktiga i att ta oss till målet att inte bara vara den skönaste och häftigaste byrån i Sverige utan även den allra bästa. Vi har redan byggt grunden. Men för att ta oss hela vägen behöver vi alltid fortsätta att rekrytera de bästa CQ-medarbetarna.

Utvecklas enligt dina önskemål.

Som ny medarbetare hos oss får du en individuellt utformad utbildnings- och utvecklingsplan som följs upp och stäms av kontinuerligt tillsammans med din handledare. Arbetet som jurist på Cederquist präglas av förtroende och ansvar. Varje jurist skall ha en bred associations- och transaktionsrättslig grund att stå på men skall också utveckla och fördjupa specialistkunskaper genom att arbeta inom ett eller ett par olika rättsområden. Vi tror på värdet av tidiga klientkontakter och vikten av att man som biträdande jurist får delta i mer än förberedande och utredande arbete.

Stockholm

Hovslagargatan 3
111 48 Stockholm Vägbeskrivning event@cederquist.se +46 8 522 065 00

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor