facebook tracking

"CQ Recruitment Days är som ett fast track till sommarnotarie."

 

Angelica Ljung 180206_235.jpg

Angelica Ljung är Cederquists nya rekryterings- och employer branding specialist, nedan berättar hon om Cederquists stora rekryteringsevent CQ Recruitment Days. 

 


På vilka sätt kan studenter komma i kontakt med oss? Vad erbjuder vi studenter? 
För oss är det en självklarhet att erbjuda juriststudenter en möjlighet att bilda sig en egen uppfattning om oss som arbetsgivare, hos oss finns därför flera möjligheter att redan under studietiden få in en fot i vår organisation och skapa en egen relation till oss. Vi erbjuder studenter att arbeta extra i vår talangpool eller studentpool, sommarnotarietjänster och möjligheten att komma in bakom kulisserna på CQ under vårt stora rekryteringsevent CQ Recruitment Days. 

CQ Recruitment Days 
Under två rekryteringsdagar välkomnar vi dig in bakom kulisserna för att själv få prova på om Cederquist är rätt arbetsplats för dig. Om det känns rätt för oss båda, ser vi fram emot att utvecklas tillsammans med dig som associate, sommarnotarie eller som en del av vår talangpool beroende på var du är i din utbildning. Du kommer även att ta med dig värdefulla insikter om dig själv och hur du upplever att rollen som affärsjurist på Cederquist passar för just dig. 

Varför ska studenter välja oss? 
På Cederquist är vi stolta över vår familjära företagskultur, som medarbetare hos oss kommer du snabbt in i ”CQ-andan” som präglas av våra värderingar; kvalitet, lyhördhet, passion och hållbarhet. Sen måste jag även lyfta fram att några av Sveriges främsta affärsjurister arbetar här. Som ny jurist hos oss får du möjlighet att arbeta med några av Sveriges bästa specialister inom affärsjuridik och därmed även de mest komplexa och spännande projekten. 

Just nu är rekryteringen till CQ Recruitment Days i full gång, detta rekryteringsevent är som ett fast track till sommarnotarie. Förra året kom hela 6 av 8 sommarnotarier från CQ Recruitment Days. Donard Doka blev sommarnotarie på Cederquist via CQ Recruitment Days, läs hans intervju här. Sök till CQ Recruitment Days här senast den 9 november för att säkra din plats!

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor