facebook tracking
Om Cederquist

Finansmarknadsreglering

Connect

Vi är marknadsledande inom finansmarknadsreglering med fokus på marknadens ständiga utveckling och förnyelse.

Den utökade regleringen och den snabba teknologiska utvecklingen skapar både utmaningar och möjligheter på finansmarknaden. Vi arbetar proaktivt med att möta och förutse våra kunders frågeställningar och förväntningar och lägger stor vikt vid att med fast hand guida dem genom alla regulatoriska, legala och kommersiella krav som ställs.

Vår breda erfarenhet kombineras med djup juridisk och praktisk förståelse för hur finansmarknaden fungerar. På så vis kan vi kontinuerligt hjälpa våra kunder att starta, driva, utvärdera och utveckla finansiella verksamheter så att de svarar upp mot samtliga regulatoriska, legala och kommersiella krav.

Vi arbetar mycket nära Cederquists verksamhetsgrupp inom Privat M&A och agerar bollplank och rådgivare till både svenska och internationella investerare i samband med investeringar och andra transaktioner som involverar företag under Finansinspektionens tillsyn.

Genom vår analys av existerande och kommande regelverk kan vi mycket tidigt ge vår syn på regulatoriska aspekter samt risker och möjligheter med potentiella investeringar. Som en konsekvens av det bistår vi effektivt vid det strategiska arbetet inför investeringar i företag under Finansinspektionens tillsyn, både vad gäller den initiala investeringsfasen och löpande under investeringens innehavsperiod.

 

Dina möjligheter som student

Vi söker ständigt efter nya drivna medarbetare. Dina framstående akademiska meriter är en god början, men vi ser också till affärsmannaskap och andra talanger och meriter, gärna förvärvade utanför den juridiska världen. Vi erbjuder flera möjligheter att redan under studietiden få in en fot i vår organisation och se hur vi har det. Sök till vår studentpool, talangpool, CQ Recruitment Days eller våra sommarnotarietjänster.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Ett lag under ett tak

Vår organisation och verksamhet drivs som ett true partnership och vi är glada över att kunna kalla oss ett värderingsstyrt företag där alla arbetar tillsammans mot ett tydligt och gemensamt mål. Som jurist hos oss är du redan från dag ett en av våra viktigaste tillgångar. Vår företagskultur bygger på flera hörnstenar, en av dem är ett kontinuerligt kunskapsutbyte och ett samarbete som löper genom hela vår organisation.

Stockholm

Hovslagargatan 3
111 48 Stockholm Vägbeskrivning event@cederquist.se +46 8 522 065 00 Se sida

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor