facebook tracking
Om Cederquist

Finansmarknadsreglering

Connect

Vår breda erfarenhet kombineras med djup juridisk och praktisk förståelse för hur den finansiella marknaden fungerar. På så vis kan vi kontinuerligt hjälpa våra kunder att starta, driva, utvärdera och utveckla finansiella verksamheter så att de svarar upp mot samtliga regulatoriska, legala och kommersiella krav. Vi arbetar mycket nära Cederquists verksamhetsgrupp inom Privat M&A och agerar bollplank och rådgivare till både svenska och internationella investerare i samband med investeringar och andra transaktioner som involverar finansiella företag.

Vår analys och rådgivning omfattar alla frågor som rör regleringen av finansmarknaden. Det kan t.ex. gälla tillstånd och etablering av verksamhet, regelefterlevnad (Compliance), tillsyns- och sanktionsärenden, interna regelverk, gränsöverskridande verksamhet, produktlansering, marknadsföring och distribution, omstruktureringar och outsourcing, ägar- och ledningsprövningar, rapporteringskrav, samt kapitaltäcknings- och solvensfrågor.

Vi söker ständigt efter bra medarbetare. Dina framstående akademiska meriter är en god början, men vi ser också till affärsmannaskap, ödmjukhet, och andra talanger, gärna förvärvade utanför den juridiska världen. Som student kan du ansöka om att få vara med i CQ Talent Training, göra din uppsatspraktik hos oss eller vara sommarnotarie under sex veckor på sommaren.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Ett lag under ett tak

Vår organisation och verksamhet drivs som ett true partnership och vi är glada över att kunna kalla oss ett värderingsstyrt företag där alla arbetar tillsammans mot ett tydligt och gemensamt mål. Som jurist hos oss är du redan från dag ett en av våra viktigaste tillgångar. Vår företagskultur bygger på flera hörnstenar, en av dem är ett kontinuerligt kunskapsutbyte och ett samarbete som löper genom hela vår organisation.

Stockholm

Hovslagargatan 3
111 48 Stockholm Vägbeskrivning event@cederquist.se +46 8 522 065 00 View page

Jobbar du redan på Cederquist?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cederquist.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor